måndag 15 juni 2009

SSSF slår till igen

Nio personer, som tidigare tagits som gisslan i Jemen, hittades idag mördade, enligt AP. Sju av dem var tyskar, en var brittisk ingenjör, en sydkoreansk lärare. Den tyska gruppen bestod av ett par, tre barn plus två sjuksköterskor. Alla arbetade för en internationell hjälporganisation på ett sjukhus i Saada i norra Jemen.

Ovanstående kunde man läsa på Text-TV den 15/6 kl 21.00. Hurra, hurra! Än en gång har vi sett en av SSSF:s underavdelningar i aktion (för den som inte läst tidigare bloggar kan jag nämna att SSSF står för "Sällskapet Stjäla Slakta och Förgöra" – vilka sällskapets underavdelningar är torde tydligt framgå av sällskapets logotype, och vilken av underavdelningarna som varit i farten denna gång kan läsaren säkert själv räkna ut).

Ovan ser vi SSSF:s logotype. Visst är SSSF en underbar förening! Tänk vilka hjältar! Att våga mörda tre barn. Fantastiskt! Vilket mod! Och dessutom att mörda människor som enbart kommit för att hjälpa det jemenitiska folket. En religion eller en ideologi som driver människor till dylika dåd, måste ha sin rötter i Helvetet! Usch, denna djävulska, vidriga, stinkande ondska! Den är tröttsam.