torsdag 19 maj 2011

Vill verkligen palestinierna leva under islams styre?

Den här gången har jag faktiskt lagt upp min artikel på hemsidan i stället för som en blogg. Artiklar som inte är så tidsbundna, utan som kan läsas även långt efter att de skrivits, föredrar jag att ha på hemsidan. När det gäller bloggar så finns ju vissa oklarheter beträffande vem som äger texter och bilder. Och man har inte någon kontroll över blogghotellets server. När som helst kan det hända något, och bloggen är borta för gott. En hemsida har man kontroll över på ett helt annat sätt. Jag har ju hela sidan i min dator och vill jag flytta den till någon annan server är det mycket enkelt.

Så jag hänvisar läsaren till min nya artikel som återfinns här (klicka!). I artikeln diskuterar jag den viktiga frågan om Jerusalems eventuella delning och visar på en nyligen gjord stor undersökning som visar att det endast är en liten minoritet av araberna i östra Jerusalem som är helt säkra på att de vill bli medborgare i en framtida palestinsk stat. 70 % av dem vill fortsätta att vara israeliska medborgare eller är osäkra på om de vill vara palestinska medborgare. Det stämmer ju inte precis med det intryck man får av svenska media och den svenska debatten.

För övrigt så rör det sig ordentligt när det gäller abortfrågan. Till och med facktidningen Dagens Medicin har diskuterat det oetiska i att barn som överlever sena aborter lämnas att självdö. Där nämns också att man i vissa länder dödar barnet med en injektion av kaliumklorid i hjärtat, vilket inte tillämpas i Sverige. Detta var en av favoritmetoderna när nazistläkare skulle mörda människor i mindre skala (gasning var givetvis mer effektivt när miljoner skulle mördas). En otäck påminnelse om vad abort i själva verket innebär. Mord på oskyldiga barn!!!!!!!

I The Economist (en av världens mest respekterade tidskrifter – i stort sett varje engelsktalande beslutsfattare av dignitet prenumerar på The Economist). Där kunde man den 4/3 2010 läsa en artikel med rubriken "Det världsomspännande kriget mot flickbebisar". I artikeln visar man vad som kan hända i ett land där inte flickbebisar räknas. Genom moderna tekniker som ultraljudsscanning konstaterar man vilka foster som är flickor och aborterar sedan dessa. Detta har lett till att det idag i Kina föds mellan 120 och 130 pojkar på 100 flickor. Om 10 år kommer en av fem kinesiska män aldrig att kunna hitta en brud, på grund av bristen på unga kvinnor. Eller för att uttrycka det på ett annat sätt så kommer Kina om 10 år att ha lika många unga män som inte kommer att hitta någon att gifta sig med som totala antalet unga män i USA. 2020 kommer Kina att ha 30-40 miljoner fler män under 20 än kvinnor i samma ålderskategori. I artikeln kallar man flickaborterna för ”gendercide” (mord på grund av kön). Enbart i Kina har minst 100 miljoner flickbebisar mördats på grund av sitt kön! Människan är sannerligen i behov av frälsning från sin ondska. Att inte erkänna sina onda handlingar gör inte att man blir god. Det visar helt enkelt att man inte bara är ond, utan att man dessutom är en hycklare.

Förutom det oetiska i gendercide, är det dessutom oerhört farligt med miljoner unga män som inte har någon möjlighet att bli gifta och inte har tillgång till sex. Någon uttryckte det så här, "Den ogifte mannen, utan familj och utan tillgång till sex är någonting mycket, mycket farligt! Ta 100 miljoner sådana unga män tillsammans, vilka lever under en auktoritär regim i ett utvecklingsland och du har ett recept på totalt kaos."