onsdag 23 februari 2011

Allt står väl till... eller...

Tänkte ge lite mer information om Muslimska Brödraskapet (Per-Albin Hanssons ideologiska bröder om man får tro Matthias Gardell), vilka omnämndes i en av mina senaste bloggar. I norsk TV sändes i november 2010 en dokumentär om Brödraskapet. Programmet var gjort av en irakisk invandrare, som flydde från Irak till Norge för att han ville leva i fred och i religiös och politisk frihet. Han vill definitivt inte leva i ett Norge med sharíalagar, vilket Muslimska Brödraskapet vill införa. Programmet är mycket ambitiöst gjort och innehåller bl a intervjuer gjorda i Egypten med ledare för Brödraskapet. Även många andra intervjuas; både avhoppare och folk med förstahandskunskaper om Muslimska Brödraskapet. Speciellt du som tror att jag överdriver när jag skriver om faran med islam bör se detta program (det kan ses här). När du sett detta program kan du svara på följande två frågor:
1.Tror du att programmet ger en helt felaktig bild av Brödraskapet?
2.Vill du leva i ett Sverige och ett Europa där Brödraskapet har den absoluta makten?
3.Om Du svarat nej på fråga 1 och 2, vad tänker du göra åt saken? Om du inte gör något, kommer du (om du är ung) eller dina barn att vara medborgare i det nya Kalifatet, där prästerna bestämmer och där unga våldtagna kvinnor (som våldtagits av t ex sin egen farbror och inte vågat ropa på hjälp, eftersom de fruktar att släkten kommer att tro att de förfört farbrorn) stenas.

Simon Wiesenthalcentret har precis i dagarna publicerat ett dokument där man ingående granskar Muslimska Brödraskapet.Titeln är “'Hitler Put Them in Their Place': Egypt’s Muslim Brotherhood’s Jihad Against Jews, Judaism, and Israel [Hitler satte dem på plats: Egyptens muslimska Brödraskaps Jihad mot judar, judendom och Israel]” (dokumentet kan läsas här i sin helhet). Visst får rubriken oss att tänka på Per-Albin Hansson och den svenska folkhemstanken, eller hur? Det är ju varje fall så Matthias Gardell tycks se på saken. Du som tycker att jag överdriver när det gäller Brödraskapet, läs detta dokument!!!


Tv5 har börjat visa en programserie med titeln ”Den hemliga miljonären”. Idén har man fått från bl a USA och England, där man sänt en sådan serie i flera år. Tanken är att en miljonär bosätter sig incognito i en fattig stadsdel. Han/hon låtsats sedan vara en vanlig människa och arbetar t ex som jobbare på någon arbetsplats (ibland på det företag han/hon själv äger). Där lär han känna olika personer och deras öden. Så småningom hittar mijonären en person (eller flera) som är i akut behov av hjälp eller förtjänar uppmuntran och avslöjar då vem han/hon är. Och så får personen i fråga kanske sin utbildning till läkare betald eller får pengar till handpenningen på huset eller vad det nu kan vara. Ibland är upplösningen väldigt rörande.

Nu skulle man göra ett avsnitt med den rika hotellägaren Salka Börjesson Eynon, som lämnar sin vardag för att bo i en invandrartät stadsdel i Malmö (i programbeskrivningen sägs Rosengård, men det är tydligen fel, det skall vara Södra Sofielund). Jag saxar från Aftonbladet den 22/2 2011 (artikeln kan läsas här).
I kvällens avsnitt av "Den hemliga miljonären" är det förmögna hotellägaren Salka Börjeson Eynon, 48, som lämnar lyxiga vardagen för att bo i ett av Malmös stökigaste områden: Rosengård. Redan vid ankomsten blev hon och produktionsteamet utsatta för gatulivet. Tittarna får se hur kameran sluttar neråt mot marken när stämningen blir allt mer hotfull.
– Stäng kameran nu för helvete, skriker en av männen som omringar dem.
– Sen kom det fram flera andra och då skrek de "Vi har våra egna lagar. Ni har inget här att göra". Det kändes väldigt osäkert, säger Salka.
– Det är inte frågan om de hade vapen eller inte. Det har de ju där, fortsätter hon.

På länken kan man också se ett filmavsnitt från inspelningen.

Det är uppenbart att muslimska ungdomar anser att de äger vissa delar av Malmö. Man kunde tycka att de skulle uppvisa någon form av tacksamhet för att de fått komma hit, att de fått ta hit sina anhöriga, att de får gratis skolgång, sjukvård etc, trots att de många gånger inte betalt in ett enda öre till svenska samhället, dvs de försörjs av svenska skattebetalare. Invandrare från Sydamerika, Polen etc uttrycker ofta tacksamhet gentemot sitt nya land. Och vill inget hellre än integreras. Och försöker dessutom göra rätt för sig. Dessvärre tycks tacksamhet inte ligga för muslimer (självklart finns det muslimska invandrare som är tacksamma, men dessa märks knappast). Islam gör ju anspråk på världsherravälde och kräver att alla skall underkasta sig denna religion, antingen genom att bli muslimer eller genom att leva i ett apartheidliknande tillstånd gentemot muslimerna. Varför skulle man då vara tacksam för att man fått komma till Sverige? Sverige kommer ju snart att vara en del av Kalifatet och man tar ju bara för sig av det som i princip redan tillhör islam.

Vi kommer att få se alltmer av detta. Malmö är bara början. Till slut kommer situationen att bli helt outhärdlig och då kommer vi att få våldsamma konflikter mellan muslimer och andra grupper i Sverige (och Europa). Och förmodligen slutar det med ett blodigt inbördeskrig (det är min absoluta övertygelse). Islam är nämligen omättlig och går inte att förhandla med. Det är ju så ondskan alltid fungerar. Islams absoluta och icke förhandlingsbara mål är att erövra Europa och införa sharíalagar (och sedan erövra hela världen). Problemet är inte att islamisterna har detta som sin agenda. Problemet är att islams heliga dokument (Koranen och hadítherna) befaller muslimerna att tvångsislamisera hela världen. Förhandlingar och diskussioner kan inte hindra detta, enbart fördröja det oundvikliga slutet. Samma sak gäller situationen i Mellanöstern. Inga förhandlingar kan skapa verklig fred mellan araber och judar, så länge som islam har något som helst politiskt inflytande. De fredsavtal som just nu finns mellan Israel och Egypten respektive Jordanien är bara tillfälliga, i väntan på att islam skall bli tillräckligt starkt för att krossa Israel en gång för alla och sedan utrota det judiska folket från jorden yta. Ur islamisternas (och dessvärre också ur islams) synpunkt finns inget annat slutmål. Den enda fråga som återstår är hur stor del av muslimerna som stöder islamisterna (dessa tolkar Koranen och hadítherna helt korrekt, därför är det endast avfälliga muslimer som vill ha en permanent fred med Israel och den kristna världen). Tyvärr tror jag det är en förkrossande stor del som stöder islamisterna.

Hur stor del av tyska folket stödde Hitler? Det finns inga exakta siffror, men man vet i alla fall att det var en mycket, mycket stor andel. Därför anser jag att det är fel att säga att nazisterna genomförde Förintelsen. Det var de tyska och österrikiska folken som genomförde Förintelsen (plus en del andra folk; ukrainare, ester, letter, litauer, vitryssar, ungrare, rumäner för att nu nämna de allra värsta förbrytarländerna).

Det hade gått att stoppa Hitler innan Andra Världskriget bröt ut. Hade man lyssnat på Churchill, som ville detta, hade tiotals miljoner människoliv sparats. Nu gjorde man inte det. I stället försökte man förhandla med Hitler för att visa hur god och snäll man var. Detta ledde till minst 50 miljoner döda. Var Chamberlain verkligen så god och snäll? Churchill kallades för övrigt ”krigshetsare” i svenska media före krigsutbrottet. Det är ju så den politiska korrektheten fungerar.

Än är det möjligt att stoppa islamisterna i Europa. Eller skall vi göra samma misstag den här gången som när det gällde nazisterna? Både islamister och nazister är samma andas barn och har samma slutmål på sin agenda. Väntar vi för länge med att sätta ner foten blir priset fruktansvärt högt (om vi nu inte böjer oss under islam och blir antingen muslimer eller dhimmis). Vi måste visa muslimerna i Europa att vi inte accepterar det som pågår. Jag anser t ex att de muslimer i Malmö, som hotade tv-teamet där och som hävdade att de har sin egna lagar, skall fråntas sitt svenska medborgarskap och utvisas till de länder de kommer från. Punkt slut! Endast sådana signaler kan hindra en utveckling mot det inbördeskrig, som jag tyvärr tror kommer att drabba oss.

Jag såg f ö att Polishögskolan skulle besöka Moskén vid Medborgarplatsen för att ragga elever där. Man vill ha en mångkulturell poliskår. Och det låter ju bra. Och det är bra. Problemet är bara att Moskén vid Medborgarplatsen är en tummelplats för islamister. I flera reportage med dolda mikrofoner har man bandat predikningar där som talar om judarnas utrotande och som förhärligar terror på olika sätt. Är det sådana poliser vi vill ha i vårt land? Som vid ett större terrordåd, när det kanske blir eldstrider mellan polis och islamistgrupper, börjar skjuta sina egna kollegor i ryggen. För det är precis vad som kommer att hända. Det är därför som muslimer inte får göra lumpen i Israel. Israelerna har lärt sig detta ”the hard way”. En muslims högsta prioritet ligger inte mot sitt land utan mot islam. Druserna, som bor i Israel får däremot göra lumpen, eftersom de alltid är lojala mot det land de bor i. Det är en del av den drusiska religionen, precis som att Bibeln uppmanar de kristna att vara lojala medeborgare i sina respektive länder.

Det tycks som att svenska folket (och hela Europas folk) är ett folk som med fri vilja arbetar på sin egen undergång. Det är fascinerande och samtidigt äckligt att se. Jag förstår inte riktigt hur det blivit så. Framtiden ser sannerligen mörk ut för vårt land och hela Europa (speciellt Västeuropa). Det enda som skulle kunna rädda oss vore ett direkt ingripande av Gud.

Svenskarnas längtan efter sin egen undergång framgår allt tydligare. I höstas ankom drygt 200 asylsökande till Frösö Park, gamla F4, på Frösön. En av de asylsökande, som kom från Somalia, angav som skäl varför han borde få stanna i Sverige:

– Jag är duktig på fotboll. Finns det någon fotbollsklubb här i Östersund som behöver en bra spelare. Jag är bra, förklarade Drogba Dini.

Endast två av de 200 har fått asyl i Sverige (fotbollsdrömmar är inte något giltigt asylskäl). Några av de som fick avslag tog då ut sin ilska – på boendet. Man slog helt enkelt sönder rummen och klottrade på väggarna. Nu pågår en totalrenovering av boendet.

Med anledning av vandaliseringen av flyktingförläggningen frågade Östersundsposten ett antal boende i Frösön om man ska ta emot fler flyktingar. Man tycker att invånarna i Frösön skulle vara upprörda eller arga på grund av det som hänt. Alla intervjuade svarade dock ja på frågan (nu vet man ju inte om tidningen tog bort de svar som var kritiska till invandring). Det är till att vara med i Godhetskören (här kan läsaren ta del av några av svaren). Man riktigt ser (det finns bilder på de som svarar) hur snälla de goda Frösöborna är, när de avger sina politiskt korrekta svar, vilka applåderas av alla rekordeliga människor. Och visst, jag tycker att vi skall ta emot invandrare. Men jag tycker att vi i första hand skall koncentrera oss på att hjälpa människor i sina respektive länder eller i närområdet (där så är möjligt). Då kan vi hjälpa 100 gånger fler än vi gör idag (det kostar inte 2000 kr per dag att hjälpa någon i Somalia eller i något av Somalias grannländer). Men även om vi skall ta emot invandrare i rimliga mängder, tycker jag inte att vi skall acceptera att invandrare tar över delar av våra städer, att de hotar svenskar som demonstrerar för Israel eller hotar yttrandefriheten i vårt land. Sådana invandrare skall omedelbart fråntas sitt svenska medborgarskap (om de lyckats få ett sådant) och skickas tillbaka till sina hemländer.

Fortsätter vi på den farliga och självdestruktiva väg vi anträtt, kommer vi snart att ha verkligt invandrarfientliga och rasistiska partier i vår riksdag. Och dessa kommer att få allt större makt. Det skulle förvåna mig om SD får mindre än 12 procent i nästa val. Och då kommer också de invandrare som vill integreras och som vill vara lojala svenska medborgare och som vill försörja sig, och som är värdefulla för vårt land, att drabbas. De invandrare som kastar sten på demonstrationer som stöder Israel, som hotar vår yttrandefrihet etc är inte en tillgång för vårt land. De är en belastning och har inget här att göra. Vi har ingen skyldighet att hjälpa sådana människor.

Jag kommer säkert att vara död innan det blir verkligt otäckt i vårt land. Det kommer förmodlgen att dröja minst 25 år eller kanske mer (men det kan också gå fortare — enligt vad som framkommer i den norska filmen tror Brödraskapet att de kommer att härska i Europa redan 2021, vilket jag har svårt att tro, men å andra sidan vem kunde 1935 tro att Tyskland skulle vara en rykande ruinhög tio år senare). Även utan våld så kommer islam att härska i Europa om ca 50 år, på grund av att den muslismka befolkningen växer mycket snabbare än den inhemska. Representanter för Brödraskapet reser just nu runt i hela Europa och uppmuntrar muslimerna att skaffa så många barn som möjligt.

Ärligt talat struntar jag i hur det går för Sverige och Europa. På sätt och vis tycker jag det vore rätt åt svenskarna och européerna om de blev tvångsislamiserade och tvingades gå omkring i niqab och att all icke-islamsk kultur förbjöds. Det vore ett lagom straff för svenskarnas israelhat. Och inte minst vore det ett lämpligt straff för svenskarnas förakt för sitt eget land och sin egen kultur. Ett folk som föraktar sin egen kultur förtjänar att vara ett annat folks slavar. Men det som gör mig ledsen och också mycket förvånad, är svenska folkets likgiltighet inför sina egna barns framtid. Vill man verkligen lämna efter sig ett Sverige till sin barn, där inbördeskrig rasar och där bussar och tunnebanor självmordsbombas dagligen? Jag har svårt att tro det. Men varför accepterar man då islamiseringen av Sverige? Och hur tänker man när det gäller de homosexuella, som man ju säger sig värna om. Enligt hadítherna och sharíalagen skall en ogift man som begår en homosexuell handling straffas med 100 piskrapp medan en gift man skall stenas till döds. Tänker svenskarna böja sig under detta? Då kan det ju inte ha varit så mycket bevänt med toleransen och omsorgen om de homosexuella.

Min fråga är: ”Är definitionen på att vara god att man vill överlämna sitt eget land till en främmande inkräktare som vill förslava oss?” Om det är defintionen på att vara god, vilket det tycks vara, ja i så fall får jag väl stoltsera med min ondska. Jag tänker i alla fall inte lägga mig ner och dö när en aggressiv angripare vill stjäla mitt land och min kultur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Personligen anser jag att de politiker, som just nu är på väg att överlämna vårt land till en främmande inkräktare, är landsförrädare. I feghetens och den politiska korrekthetens namn leder de vårt land in i undergången och kommer på sikt att skapa ett ofattbart lidande för de medborgare de fått i uppdrag att värna om. Det tycks som att våra politiker har oändligt mycket mer välvilja gentemot de som försöker ta över vårt land än de har mot sitt eget folk. Att man är på god väg att lägga ned hela det svenska försvaret, vilket givetvis kommer att underlätta för den som planerar att ta över vårt land, utgör ett ytterligare indicium på att våra politiker är landsförrädare. Jag påstår inte att våra politiker medvetet och avsiktligt förråder vårt land. Förräderiet är med all sannolikhet oavsiktligt och har sin grund i att den politiska korrektheten hindrar politikerna att tänka logiskt. Men även om det är oavsiktligt är det landsförräderi, eftersom det bottnar i feghet och ansvarslöshet.

Har jag fel i det jag säger om islam och min fruktan för islamiseringen av Europa? Ja ingen vore gladare än jag om så vore fallet. Överbevisa mig då! Så skall jag med glädje ändra mina åsikter. Men då får du komma med mer än personangrepp riktat mot mig. Och du kan bespara mig dina politiskt korrekta, innehållslösa floskler. Det jag kräver är hårda fakta och inte åsikter. Då måste du bevisa för mig att islam inte är vad jag säger att islam är. Och det tror jag inte att du kan. Men visst, du kan ju alltid försöka. Jag väntar med spänning.