tisdag 22 november 2011

En liten adrenalinkick

Det är inte svårt att hitta stoff som drar igång adrenalinproduktionen. Det är bara surfa runt lite på olika tidningars hemsidor.

Låt oss börja med Kvällsposten som idag (22/11) hade rubriken ”Alicia, 11, kastades av på perrongen". Dvs ännu en elvaåring som saknat biljett har slängts av från tåget.

I tidningen finns en bild på Alicia (se länken). Jag tänker inte gå in på detta fall i några detaljer. Det intressanta är att bilden inte är pixlad, utan man se Alicias ansikte (hon är uppenbarligen etnisk svensk). När det gällde den förra 11-åringen, Nema (som av allt att döma snarare var 18 än 11 och som var afrikansk invandrare), gjorde man allt för att hemlighålla hennes identitet och att hon såg äldre ut än 11 genom att bl a pixla ansiktet på alla bilder. Frågan är varför pixlade man bilderna på Nema men inte på Alicia? Läsaren kan ju själv fundera över detta.


Nästa rubrik som är hämtad från GT (Göteborgs-Tidningen) lyder ”Häktad efter nakenattack på tåg” (av hemsidorna framgår att Expressen numera tydligen äger både GT och Kvällsposten). I artikeln kunde man läsa om en 30-årig man som skall ha klätt av sig naken och försökt våldta en kvinna på tåget mellan Herrljunga och Skövde i helgen. Han misshandlade också flera passagerare innan han greps av polis på Skövde station.

Tidigare har jag några gånger länkat till en blogg som hette politisktinkorrekt.se. Man behöver inte direkt vara Albert Einstein eller Sherlock Holmes för att notera hur media gärna anger identitet och visar bild när det handlar om brottsliga etniska svenskar, medan man oftast förtiger identiteten på brottsliga invandrare. Ja man gör till och med nästan allt för att läsaren etc inte skall förstå att det handlar om en invandrare. Bilderna pixlas inte ens, utan de lyser med sin frånvaro. Och om de pixlas är de ofta så radikalt pixlade att man inte ens en gång kan se att det handlar om en afrikan eller någon från Mellanöstern. Ibland går det förstås inte att undanhålla etniciteten, när man t ex skriver att vederbörande dömts till utvisning till Irak. Bloggen politisktinkorrekt.se accepterade inte detta och lade ned mycket arbete på att identifiera brottsliga invandrare och ange deras namn och visa bild på dem. Detta för att motverka snedheten i vanliga medias verklighetsbild. Polisrapporter och domstolshandlingar är offentliga handlingar (om de inte hemligstämplas vilket ibland sker), men det kräver givetvis ett visst arbete att få tillgång till dessa. Medelsvensson är knappast beredd att göra detta arbete, så därför gjorde politisktinkorrekt.se jobbet. Allt för sanningens skull.

Politisktinkorrekt.se är idag nedlagd men har ersatts av en annan blogg med samma funktion. Den heter avpixlat.info. Läsaren förstår säkert vad namnet syftar på. Där kunde man läsa lite mer om ”nakenattacken på tåget”. Det visar sig att den gripne mannen är afrikansk (även namnet anges på avpixlat.info) och hade vid tillfället med sig ett par rottweilers (läs gärna min tidigare blogg om denna formidabla "mordmaskin"). Han har ett omfattande brottregister som inkluderar misshandel och rån. När konduktören sade åt honom att han inte fick röka marijuanacigaretter ombord (all rökning är förbjuden på tågen – även för invandrare) bröt helvetet lös. Personligen anser jag att en sådan person skall utvisas på livstid efter avtjänat straff. Har han redan fått svenskt medborgarskap skall detta tas ifrån honom. Visst är jag hemsk! Men är inte 30-åringen hemsk då? Du kan ju fundera över varför du just nu är mer arg på mig (om du nu är det) än på 30-åringen.

Antingen skall vi hemlighålla alla grova brottslingars identitet och inte visa bilder på någon av dem, eller också skall vi ange alla sådana brottslingars identitet och visa bilder på varenda en av dem. Och med alla menar jag då både etniska svenskar och invandrare. Det kallas jämlikhet!


Min tredje punkt handlar om vår kände författare Björn Ranelid. Läs gärna om honom på svenska Wikipedia. Han är kristen och har till och med dristat sig att uttrycka kritik mot evolutionsteorin (i Godhetskörens ögon är detta fullt i klass med att vara kritisk mot vår invandringspolitik, eftersom evolutionsteorin är sannare än sanningen själv, verkligare än verkligheten själv, ja den är ett ljus som alla teorier måste böja sig inför, den är höjd över alla vetenskapliga observationer och endast en ond människa skulle kunna kritisera denna underbara, vackra, fantastiska, ljuvliga teori). Han har bl a sagt, ”Jag tror på Gud. Så är det. Darwin har fel i evolutionen. Ingen fysiker kan övertyga mig och lära mig någonting om denna kosmologiska balans som är fullkomligt sanslöst sofistikerad och sublim. Ingen Nobelpristagare i fysik kan förklara kärlek, sinnlighet och erotik.”

Därför är han hatad av Godhetskören. Han är inte någon vanlig intellektuell som passar in i de intelektuellas sterila, tragiska tankevärld. Bl a så har han haft oförskämdheten att spela fotboll i Malmö FF:s A-lag (seniorer) och ha ett personbästa på 100 m på ca 10,8 sekunder, vilket vid den tiden (1970-1972) hade gett honom SM-silver. Jan Guillou, som är en av Ranelids kritiker, vill ju gärna framstå som en riktig karlakarl och kan givetvis inte förlåta Ranelid för att denne verkligen har varit en karlakarl, som vida överglänst Guillous fysiska prestationer.

I Expressen (lustigt att det blev Expressen för hela slanten idag) fanns idag en artikel med rubriken ”Björn Ranelid tänkte ta livet av sig”. Vi läser där:
Kulturdrevet går hårt åt Björn Ranelid sedan hans medverkan i Melodifestivalen blev känd [givetvis är kultureliten för fin för att befatta sig med något som vanliga människor uppskattar].
Nu kapslar han in sig och ger inga fler intervjuer före tävlingen.
När han utsattes för attacker från alla håll för fyra-fem år sedan var han beredd att ta livet av sig. Deprimerad och ledsen.
Den situationen tänker han inte försätta sig i igen.

Enligt Ranelid själv beror alla attacker mot honom att han stör bilden för kulturetablissemanget (läs kulturdräggen).

– De ser sin egen lilla värld hotad. Jag stör den bild de vill skapa av sitt skrå.
– Där ingår inte att kunna spela fotboll, dansa i tv, recensera Zlatan i Sportnytts direktsändning till exempel.
– Det utgör ett hot mot deras inskränkta och anemiska uppfattning om hur en författare ska vara.
Några exempel på de tillmälen och elakheter Björn Ranelid utsatts för:
"Driftkucku" (Jan Guillou).
"Jag skulle hellre äta daggmask än äta lunch med Björn Ranelid" (Stig Malm).
"Pimpinett pappskalle" (Leif GW Persson).
"Allt som håller Ranelid från skrivandet välkomnas" (Peter Englund).
"Jag skulle hellre sondmatas med napalm än genomlida en trerätters middag i hans sällskap" (Ronnie Sandahl).
Dessutom häcklad och parodierad av i stort sett alla Sveriges komiker [tänk vilka modiga hjältar – Kristers kommentar], på scen och i tv.

…På twitter har det varit rena hetskampanjen.
Men Ranelid har lärt sig ta smällarna, skydda sig själv och familjen.
Det var annat i stormen efter Linda Skugges totalsågning av honom och hans bok "Kvinnan är första könet" som kom ut 2003. Hennes angrepp om läppglans, solbränna och renrakade armar blev till sanningar. Björn Ranelid blev allmänt villebråd.
– Det var hemskt. Jag blev ledsen och tänkte begå självmord.
– Angreppen i kölvattnet av hennes falska påhopp slutade aldrig. Jag var förtvivlad och min familj drabbades hårt. Särskilt vår yngste son som då gick i skolan. Han har lidit oerhört [i Godhetskörens kölvatten finner vi likhögar].

Ovanstående skulle man nästan kunna kalla för en studie i ondska. Godhetskören är långt ifrån så god som men själv vill göra gällande. Ve den som går sin egen väg! Och inte rättar in sig i det politiskt korrekta ledet (hata Israel, hata USA, hata kristna, krama islam och sträva efter att Sverige inom 50 år skall vara ett muslimskt land, och dessutom förakta alla som dristar sig att kritisera den heliga evolutionen). När man hör Godhetskörens medlemmar tala om tolerans, mångkultur, inkludera etc så blir åtminstone jag äcklad. Ofta har de en sockersöt röst och man riktigt ser hur de njuter av sin egen godhet när de stöter fram de politiskt korrekta orden i allt snabbare takt. Ibland har jag funderat över om det inte finns något som skulle kunna kallas godhetsorgasm.

Apropå evolutionen så blev superpedagogen Stavros Louca från SVT:s "Klass 9A" i det närmaste utraderad från media när han "hädade" genom att säga att evolutionsteorin var vår tids största bluff. Först höjdes han till skyarna som en fantastisk lärare och pedagog. Sedan, efter hans kommentar om evolutionen, blev det helt tyst. Det är nästan lite roligt.

I själva verket är jag absolut säker på att om medlemmarna i Godhetskören hade varit närvarande när Pilatus dömde Jesus att korsfastas, hade de instämt helhjärtat i kören ”korsfäst, korsfäst”. Hade de levat i Nazityskland, hade de angett sina grannar som gömde judar. Ja de hade säkert njutit och applåderat när SS-soldater kastade ut judiska spädbarn från 4:e våningen för att skynda på utrymningen av husen när judarna skulle deporteras. Alla medlemmarna i Godhetskören hade kanske inte gjort det, men garanterat 99,99 procent. Sådana människor slår alltid nedåt och slickar uppåt. Och de väljer alltid det ondas sida. Och sedan har de mage att hävda att de själva är goda.

Politiskt korrekta människor har inga egna åsikter. De är flockdjur som anpassar sina åsikter efter flocken. De kallar sig goda men är i själva verket onda, vilket innebär att de är hycklare av värsta slag. Jag erkänner att jag är ond. Det är därför jag behöver Jesus. Så även om jag är ond, är jag i alla fall ingen hycklare (hoppas jag).