onsdag 27 januari 2010

Antisemtismen igen

Följande är saxat från Skånskan

1.

25/1 2010: Klasskamrater skulle ”halalslakta” Jacob.

MALMÖ. En dag kliver två klasskamrater fram till Jacob. Den ena pojken kallar honom jävla jude. Den andra säger att han skall halalslaktas

Hela artikeln kan läsas här: http://www.skanskan.se/article/20100125/MALMO/701259995/1057.

2.

27/1 2010: Judehatet får dem att lämna Malmö.


MALMÖ. Malmöbor med judisk bakgrund känner sig inte trygga och allt fler väljer att flytta. Skånska Dagbladet har talat med två familjer som flyr en växande antisemitism.
— Mina barn är inte säkra här. Det kommer bara att bli värre, säger Marcus Eilenberg.

Mäklarna har varit och fotograferat huset och bohaget skeppas snart iväg. Marcus Eilenberg, 32, fru och två små barn är på väg att emigrera till Israel.

Längre ned i artikeln läser vi, ”Han är besviken på Malmös politiker — med Ilmar Reepalu i spetsen — som inte tar öppet avstånd från antisemitismen.

Hela artikeln kan läsas här: http://www.skanskan.se/article/20100125/MALMO/701259997/1057/*/judehatet-far-dem--att-lamna-malmo

Jag läste förresten nyligen på nätet om att ungerska skolbarn gör listor på de judiska barnen i klasssen, och samlar sedan namnunderskrifter där de kräver att de judiska barnen skall slängas ut från skolan. Davidstjärnor målas på judiska skolbarns stolar och mycket annat. Det tycks som att Djävulen alltmer börjar sticka upp sitt fula tryne igen.

Tack gode Gud för att landet Israel finns och är en judisk stat, där judar kan leva utan att vara förtryckta och där de kan bejaka sin judiska kultur!

När jag läser sådant här skäms jag för att vara svensk. Vi som skryter över vår jämlikhet och trygghet. Jag har svårt att förstå hur politikerna kan låtsas som det regnar när det gäller antisemitism. Ilmar Reepalu är dessutom socialdemokrat. Inga talar så mycket och med så stora ord om allas lika värde och jämlikhet och om fred och kärlek som socialdemokraterna. Dvs talar om det. Men ord förändrar ingenting.

Personligen anser jag att de till Sverige invandrade muslimer, som hotar och förföljer judar, borde skickas tillbaka dit där de kommer ifrån. Har de hunnit bli svenska medborgare skall medborgarskapet tas ifrån dem. De har ingenting här att göra. Detta är inte rasism eller intolerans. Det är självbevarelsedrift.

Låt mig avsluta med lite statistik:

Det finnas ca 1,5 miljarder muslimer i världen. Sex muslimer totalt har fått nobelpriset. Såvitt jag vet är det bara en enda pristagare i naturvetenskap, den pakistanske fysikern Abdus Salam. Resten har fått litteraturpris eller "freds"pris (i den senare kategorin ingår "fredskämpen" Yassir Arafat — behöver jag säga mer?).

Det finns ca 12 miljoner judar i världen. Hur många av dessa har fått nobelpriset? Ja, får man tro muslimerna, lär det väl inte vara en enda. Rättrogna muslimer brukar kalla judar för grisar och apor. I själva verket har sammanlagt 165 judar fått nobelpriset! När det gäller nobelpriset i fysik är över 30 procent av pristagarna judar! Om det nu är någon som kan jämföras med grisar och apor, så tycks det i varje fall inte vara judarna. Grisar och apor får inte nobelpris!

Det tycks som att judendomen är oändligt överlägsen islam när det gäller att ta fram det bästa hos människan och inspirera till fritt och skapande tänkande.